Förrätter

Vitlöksbröd
Med sallad och färskostcrème.
Garlic Bread
On a bed of mixed salad with herb cream cheese.
75:-



Anklever
Bakad, serveras med syltade gröna tomater
samt surdegstoast.
Foie gras
Baked, served with pickled green tomatoes
and sour dough toast.
135:-


Råbiff
Serveras med tryffelmajonäs, rostade nötter,
brynt smörpulver, färska champinjoner,
syltad rödlök samt parmesan.
Beef Tartar
Served with truffle mayonnaise, roasted nuts,
browned butter powder, fresh mushrooms,
pickled red onion and parmesan cheese.
145:-


Pilgrimsmusslor
Halstrade, serveras med rotselleripuré,
äppeljulienne, rostade fänkålsfrön
samt kavringskrutonger.
Scallops
Pan fried, served with celeriac puree,
apple julienne, roasted fennel seeds
and dark rye bread croutons.
140:-


Lax
Råmarinerad,
serveras med grapefrukt & granatäpple.
Salmon
Raw marinated,
served with grapefruit and pomegranate.
115:-


Löjrom
Serveras på smörstekt råraka,
toppad med rödlök, crème fraîche & citron.
White fish roe
Served on butter fried potato pancake,
topped with red onion, crème fraîche and lemon.
140:-


Kanske ett glas
mousserande till förrätten?
Champagne, Taittinger Brut: 125:-
Cava, Vicente Gandia Brut: 85:-